MRK Nordic

Hvorfor betale for meget?

Jeg er købmand til fingerspidserne. Og har været det hele mit liv. Min største passion er at give dig en god handel.
Det betyder, at alle vores priser er presset i bund. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor du skal betale mere for en vare, end hvad godt er?

”Det er fandme billigt”, sådan skal du tænke om vores sortiment. MRK Nordic har et bredt sortiment, men den røde tråd er den gode kvalitet til gode priser. Nogle af vores produkter er importeret fra Kina, andre er dansk produceret. Men du finder kun produkter, som jeg selv kan stå 100 % inde for.

Mine døtre kalder mig tit krejler-kim, fordi jeg altid formår at finde et godt tilbud. Det vil jeg gerne give videre til dig; det gode tilbud.

God kvalitet til en god pris

Stort set hver gang jeg fortæller, at jeg køber varer i Kina, bliver folk forarget og tror, at alle mine varer er i dårlig kvalitet. Der kan jeg fortælle dig, at det er helt forkert! Snarere tværtimod.

I hele mit liv har jeg rejst i Kina. Jeg har handlet i Kina. Jeg har besøgt leverandører. Og så har jeg boet i Kina i 2 år.
Jeg ved, hvordan jeg skal finde de rigtige varer, og hvor meget varen skal koste. Jeg presser ikke kineserne i pris, som så mange andre forhandlere gør, men jeg forlanger i stedet en bedre kvalitet.

Jeg vil ikke have billig bras, jeg vil have god kvalitet til en god pris. Det tænker jeg også, at du gerne vil?

Alle mine leverandører er desuden BSCI-godkendte. Du kan sammenligne det med, at vi har fagforeninger i Danmark, der sikrer ordnede forhold til medarbejdere. Mine leverandører har altså en ensartet produktion, de bruger de rigtige råvarer og så har de ordnede arbejdsforhold.
Dét synes jeg er vigtigt. Det gør du vel også?

God kundeservice og altid tilgængelig

Hvis du har spørgsmål, idéer til nye varer eller noget helt tredje, så hold dig ikke tilbage. Jeg elsker at snakke med kunder og få nye input. Og kundeservice er trods alt det, jeg vægter højst.

info@mrknordic.dk

+45 60 88 10 57

De bedste hilsner
Kim Jensen